Regler for SUP

Vores boards samt svømmeveste er til brug for medlemmer i Dragør Sejlklub, eller for dem der har købt sig et SUP medlemskab (600 kr. årligt).

Ikke medlemmer, som overvejer at melde sig ind i Dragør Sejlklub/Dragør Sejlklub SUP, er velkommen til en prøvetur med en af vores instruktører. En introtur varer typisk en time, og vi giver begyndertips og trick til at komme igang på.

Har man derefter lyst og mod på mere SUP, er det muligt at melde sig ind i Dragør sejlklub, enten som almindelig medlem eller som SUP medlem for en sæson. Kontakt gerne en instruktør (se nedenfor) for mere info.

Du kan booke et SUP via Klubmodulet topmenu Dragør Sejlklub SUP ved at skrive dig op på den side. Hvert medlem skal selv booke SUP via Klubmodulet også selvom man tager flere ud sammen.

Der er oprettet en Facebookside Dragør Sejlklub SUP, hvor vi opfordre jer alle til at bruge hinanden. Skriv/spørg om der er flere der vil med ud. Mange vil gerne være flere ude samtidig – så brug hinanden :-)

Husk redningsvesten og husk at checke vind og vejr før I tager ud, også et par timer frem. Brug evt. apps som f eks ”Sejlsikkert” (Trygfondens) eller ”Vejrudsigten” (DMI)  for at orientere jer om forholdene på vandet.

Træningsture med instruktøre vil blive lagt op som ”Begivenheder” på Facebook efter først til mølle princip. Vi forsøger at lave så mange ture som muligt gennem forårs- og sommerperioden  -alt efter hvad vejret tillader.

Som udgangspunkt lejer vi ikke SUPs ud på timebasis. Men hvis du ønsker at lave en event, f eks med dine kollegaer, kan du kontakte en af de tre instruktører – måske vi kan finde en løsning for jer.

Hvis du opdager at noget mangler eller er gået i stykker, så kontakt os. Så forsøger vi at fixe så hurtigt som muligt.

Hav en SUPer sejlsikker dag

Camilla Hey      2926 9229